За нас

Фирма „Ауто Ташев” ООД е създадена през месец Април 1996г., като основни дейности на фирмата са сервизиране на нови и употребявани автомобили Renault, продажба на резервни части и внос на нови и употребявани автомобили Renault.

В стремежа си да улесни своите настоящи и бъдещи клиенти фирма “Ауто Ташев” ООД започва през пролетта на 2001г. изграждането на нов търговско – технически комплекс по стандартите на Renault, като същия е открит в град Пловдив през Януари 2002г. на бул. „Цариградско шосе” 83. Новият комплекс е разположен върху 5 000 кв/м, като застроените площи са 2 200 кв/м, 600 кв/м от които са изложбена зала за нови автомобили с магазин за резервни части и кафе за клиентите на комплекса, 800 кв/м сервиз и 800 кв/м отделение за каросерийни ремонти.

През месец Октомври 2005г., на основание на дългогодишният си опит в продажби и сервизно обслужване на автомобили Renault, както и утвърждаване на имиджа на Renault в Пловдив и региона, фирма „Ауто Ташев” ООД получава от новия вносител на Renault, Nissan и Dacia – „Рено Нисан България” ЕАД, изключителните права за дистрибуция на автомобилите Renault и Dacia.

Mисията на екипа на „Ауто Ташев” ООД е да бъдем предпочитаният дилър на Renault и Dacia, открояващ се със стойностни услуги, дългогодишен опит, лично отношение към клиента, иновативност и ефективност. Стремежа ни е да работим за клиентите ни, за да ги направим успешни в конкурентната среда, като им осигуряваме най-добрите продукти и услуги. Нашата визия е да бъдем професионалисти във всичко което предлагаме и за това ние сме:

  • Ефективни: осигуряваме достъпни и комплексни решения, кратки процеси, взимаме правилни решения;
  • Иновативни: улесняваме и обогатяваме личния и професионален живот на нашите клиенти;
  • Вдъхновяващи: внасяме разнообразие и стойност в живота на нашите клиенти чрез отлично обслужване и позитивно отношение;
  • Честни: комуникираме ясно и открито, споделяме своя опит и знания;
  • Динамични: ние сме сплотен екип, който постига бързи и качествени резултати, като предвижда и удовлетворява потребностите и очакванията на клиентите.

Фирма „Ауто Ташев” ООД разполага с богата складова наличност от автомобили, консумативи, резервни части и съвременна техника за сервизиране, което гарантира бързото и своевременно гаранционно и извънгаранционно обслужване на автомобилите, както и с 22 – годишен опит в продажбите и сервизирането на марките Renault и Dacia. Освен това предлага на своите клиенти различни допълнителни услуги – обратно изкупуване на автомобили , финансов и оперативен лизинг за срок до 60 месеца, автомобили под наем, заместващи автомобили, всички видове застраховки, продажба на демонстрационни автомобили и внос на нови и употребявани автомобили от Германия, регистрация на автомобили в КАТ , подготовка и заверка на ГТП, 24 - часова безплатна пътна помощ за период от 5 години за всички нови автомобили.

С цел повишаване качеството на предлаганите услуги, персонала на фирма „Ауто Ташев” ООД редовно участва в търговски и технически обучения в Академията за обучения на RENAULT в Букурещ и Париж.

От 2009 година във фирма „Ауто Ташев” ООД е внедрена система за управление на качеството със сертификат ISO9001:2014, която цел е подобряване качеството на продуктите, процесите и услугите и повишаване удовлетвореността на настоящите и бъдещите клиенти на фирма "Ауто Ташев" ООД.